Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингредиенты
[Текст]. № 7 (104). – Київ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Вафли пониженной калорийности с использованием пищевых волокон и стевиозида [Текст] // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 7 (104). – С. 22-24.
Дорохович, А. Н.
Кондитерские изделия пониженной калорийности и сахароемкости [Текст] / А. Н. Дорохович, В. В. Дорохович, В. В. Малиновский // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 7 (104). – С. 18-21.
Дьяков, О.
Біологічна цінність швидкозаморожених соків із м`якоттю [Текст] / О. Дьяков // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 7 (104). – С. 44-45.
Рябченко, Н.
Бактеріальні закваски для виготовлення кисломолочних продуктів [Текст] / Н. Рябченко // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 7 (104). – С. 32-33.
Соколов, А.
Рынок снэков Украины [Текст] / А. Соколов // Продукты & Ингредиенты. – Київ, 2013. – № 7 (104). – С. 8-11.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 34
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'