Електронний каталог

576
Т50          Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. С.О. Белінська, Є.В. Тищенко, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 559/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 14,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продукції", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технології харчування в ресторанному господарстві"


ББК Л80-9+Ч481.286

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 24 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'