Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л86-9
М42
Медведєва, А. О.
Технологія борошняних кондитерських виробів з використанням соєвої пасти
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Медведєва А. О. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – К. : КДТЕУ, 2000. – 19с.
УДК 641.12
ББК Л86-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство кондитерського виробництва
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/С/соя
Каталог книг/К/кондитерське виробництво
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'