Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 2 (19). – Одеса : ОНАХТ, 2012. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Азарова, Н. Г.
Увеличение сроков годности говяжьих сарделек [Текст] / Н. Г. Азарова, Н. А. Денисюк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 2 (19). – С. 73-75.
Вересоцький, Ю. І.
Визначення кінетичних характеристик процесу сушіння молочної сироватки розпилювальним способом [Текст] / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 2 (19). – С. 97-100.
Дидух, Н. А.
Медико-биологическое исследование творога детского питания с длительным сроком хранения [Текст] / Н. А. Дидух, Ю. В. Назаренко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 2 (19). – С. 69-73.
Могилянська, Н. О.
Вплив антиоксидантів на стабільність спредів [Текст] / Н. О. Могилянська, Т. А. Лисогор // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 2 (19). – С. 52-54.
Слободнюк, Р.
Вивчення механічної дії на ОКД з метою одержання десертів молочних [Текст] / Р. Слободнюк // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 2 (19). – С. 65-67.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'