Електронний каталог

287
О-64          Організація готельного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт / авт. Т.О. Марцин, Т.В. Бурак; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 466/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 13,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування"; напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК У9(4Укр)44+Ч481.286

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 43





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'