Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л78
С40
Сирохман, І. В.
Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів
[Текст] : Автореферат дис...д-ра техн.наук / Сирохман І. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1995. – 48с.
ББК Л78
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/З/зберігання
Статистика використання: Видач: 2
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'