Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 3 (20). – Одеса : ОНАХТ, 2012. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бельтюкова, С. В.
Методы определения антибиотиков в молоке [Текст] / С. В. Бельтюкова, Е. О. Ливенцова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 43-47.
Гойко, І. Ю.
Розроблення безалкогольного напою оздоровчого призначення [Текст] / І. Ю. Гойко, Н. О. Стеценко, Н. Я. Шнайдер // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 75-79.
Гортиладзе, М. Г.
Спектрофотометрический метод определения натуральности апельсиновых соков [Текст] / М. Г. Гортиладзе, Є. Ш. Нижарадзе, А. Г. Каландия // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 79-80.
Зубкова, К. В.
Функціональні напої в концепції здорового харчування [Текст] / К. В. Зубкова, М. Г. Лігонегнко, К. Д. Кузнецова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 25-27.
Лісюк, В. М.
Качественные критерии конкурентоспособности вин Украины [Текст] / В. М. Лісюк, А. А. Бревнов, В. Т. Косюра // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 5-8.
Нікшелова, О. М.
Вивчення стабільності та спорідненості хімічного складу мінеральних вод збручанського родовища [Текст] / О. М. Нікшелова, Х. О. Коєва, Л.Б. та ін. Соколова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 22-24.
Осипова, Л. А.
Обоснование технологии комплексной переработки ягод черной смородины [Текст] / Л. А. Осипова, Т. С. Лозовская // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 63-66.
Пилипенко, Л. Н.
Биотестирование - современный метод контроля безопасности растительных пищевых продуктов [Текст] / Л. Н. Пилипенко, И. В. Пилипенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 69-72.
Фощан, А. Л.
Обгрунтування удосконалених технологій оздоблених кондитерских виробів з використанням гелеутворювачів різної природи [Текст] / А. Л. Фощан, А. М. Григоренко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 98-100.
Хлєбутіна, М. С.
Розроблення складу кексу підвищеної харчової цінності [Текст] / М. С. Хлєбутіна, В. Д. Іванова, І. Ю. Гойко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2012. – № 3 (20). – С. 53-56.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 26
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'