Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4 (17). – Одеса : ОНАХТ, 2011. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Асланова, М. С.
Физико-химические показатели новых помологических сортов плодов граната и их изменения при хранении в МТС [Текст] / М. С. Асланова, М. А. Магерранов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 4 (17). – С. 54-58.
Бочарова, О. В.
Оценка качества кофе [Текст] / О. В. Бочарова, С. П. Решта, Р.А. и др. Подолян // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 4 (17). – C. 79-82.
Гайдай, І. В.
Використання екстрактів і соку з дерену в технології плодово-ягідних алкогольних напоїв [Текст] / І. В. Гайдай, о. М. Литовченко, В.А. та ін. Домарецький // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2011. – № 4 (17). – С. 63--66.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 17
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'