Електронний каталог

164
П75          Прикладна механіка [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання контрольної роботи для студентів заочної форми навчання / авт. Т.В. Савченко; КНТЕУ, Каф. інженерно-технічних дисциплін. – 08/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 84 c. – 22,00.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції", напрям підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія", професійне спрямування "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК В21

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 10 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'