Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
В20
Васюкова, А. Т.
Справочник повара [Текст]
[Текст] : учеб. пособие / А. Т. Васюкова. – 2-е изд. – Москва : Дашков и К, 2012. – 495 с. – Библиогр.: с. 476. – 100.00, 2 000 экз.
ISBN 978-5-394-01714-8
ББК Л99я2+Л991+Л992+Л99-5+Л80-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/О/обладнання підприємств громадського харчування
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Каталог книг/Т/товарознавство харчових продуктів
Каталог книг/Д/довідкові видання з громадського харчування та кулінарії
Статистика використання: Видач: 50
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'