Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
10924
Зерно і хліб
[Текст]. № 1 (69). – Київ : Академпрес, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Для натуральної кави характерне поєднання трьох смакових відчуттів - кислого. гіркого й терпкого [Текст] // Зерно і хліб. – Київ : Академпрес, 2013. – № 1 (69). – С. 72.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 44
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'