Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 9 (94). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2012. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Все кондитерские кремы можно поделить на четыри группы [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 9 (94). – С. 28-29.
Бриллиантова, Н.
Улучшайте тесто для хлеба, пончиков, свежих булочек, пельменей и других вкусовых изделий [Текст] / Н. Бриллиантова // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2012. – № 9 (94). – C. 30-33.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 13
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'