Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л92-9
Н64
Николаенко, А. Ф.
Исследование пищевой ценности сырых и вареных субпродуктов и некоторых фаршевых изделий
[Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Николаенко А. Ф. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – К. : КТЭИ, 1976. – 30с.
ББК Л92-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/хімічний склад
Каталог книг/Х/харчова цінність
Каталог книг/Я/яловиче м`ясо
Каталог книг/С/субпродукти
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'