Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингридиенты
[Текст]. № 5 (91). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2012. – журнал. – 279.06.
Додати до списку
Складові частини документа:
Жукевич, О. М.
Сметанно-рослинні соуси для профілактики йододефіцитних захворювань [Текст] / О. М. Жукевич // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 5 (91). – С. 40-41.
Ракша-Слюсарева, О. А.
Використання базиліку в напоях функціонального харчування [Текст] / О. А. Ракша-Слюсарева, Н. О. Попова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 5 (91). – С. 62-63.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 12
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'