Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14853
Продукты & Ингридиенты
[Текст]. № 2 (88). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2012. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Бочарова, О. В.
О природе стабилизаторов консистенции соков и напитков [Текст] / О. В. Бочарова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 65-67.
Гагарина, А.
Fortune cookies (печенье удачи) [Текст] / А. Гагарина // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 10-15.
Давидович, О. Я.
Вплив природних добавок на збереження якості ліпідної фракції печива цукрового [Текст] / О. Я. Давидович, Т. М. Лозова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 20-21.
Малигіна, В. Д.
Персоніфіковане харчування: інноваційний підхід до виробництва кисломолочних продуктів [Текст] / В. Д. Малигіна, о. В. Булгакова, К. Кротинова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 44-46.
Молоканова, Л. В.
Інновації у виробництві морозива - овочеві наповнювачі [Текст] / Л. В. Молоканова // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 40-42.
Пешук, Л. В.
Нові майонези з оптимізованим рецептурним складом [Текст] / Л. В. Пешук, І. Г. Радзієвсько // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 50-52.
Радзієвська, І. Г.
Комбіновані жирові продукти: дослідження споживчих властивостей при використанні для виготовлення кондитерських виробів [Текст] / І. Г. Радзієвська // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 30-31.
Шубина, Г.
Плодоовощная заморозка тенденции потребления в сезоне 2011-2012 гг. [Текст] / Г. Шубина // Продукты & Ингридиенты. – Київ, 2012. – № 2 (88). – С. 60-63.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 35
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'