Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 10 (120). – Київ : Библиотека КНТЕУ, 2011. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Рынок мяса и мясных продуктов Украины [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 10 (120). – С. 16-25.
Баль-Прилипко, Л. В.
Інноваційні шляхи вдосконалення технології зберігання варених колбас [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, М. М. Бондар // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 10 (120). – С. 28-29.
Баль-Прилипко, Л. В.
Значення та функції білків в організмі курчат-бройлерів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, К. О. Сухоцька // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 10 (120). – С. 30-31.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'