Електронний каталог

277
У59          Університетська освіта [Текст] [Текст] : програма та робоча програма навчальної практики / авт. І.М. Грищенко, В.С. Михайлик; КНТЕУ, Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 09/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 22 c. – 12,00.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа", професійне спрямування "Готельно-ресторанна справа"


ББК Ч48(4Укр)

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 8





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'