Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Товари і ринки
[Текст]. № 2 (12). – Київ : КНТЕУ, 2011. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Голуб, Б.
Динаміка біфідофлори в синбіотичних молочних напоях при зберіганні [Текст] / Б. Голуб, С. Даниленко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 121-126.
Іванова, В.
Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів [Текст] / В. Іванова // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 69-74.
Коваль, О.
Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини [Текст] / О. Коваль, Н. Фролова, І. Силка // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – C. 149-155.
Колтунов, В.
Різноякісність плодів гарбуза [Текст] / В. Колтунов, М. Булах // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 135-143.
Коток, М.
Аутсорсинг логистичних функцій торговельних підприємств [Текст] / М. Коток // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 36-45.
Маєвська, Т.
Перспективи розвитку ринку рибних товарів в Україні [Текст] / Т. Маєвська // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 53-61.
Мережко, Н.
Ринок лакофарбових матеріалів в Україні [Текст] / Н. Мережко, Р. Домніченко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 5-12.
Нестеренко, Н.
Виробництво і споживання культивованих грибів в Україні [Текст] / Н. Нестеренко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 61-68.
Орлова, Н.
Реологічні властивості заморожених напівфабрикатів із томатних овочів [Текст] / Н. Орлова, С. Белінська, Н. Камєнєва // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 144-149.
Перцевий, М.
Мінеральний склад продукту структурованого на основі сиру кисломолочного [Текст] / М. Перцевий, КузнецоваТ, Ю. Савгіра // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 89-94.
Пірковіч, К.
Тенденції ринку ювелірних товарі у республіці Сербія [Текст] / К. Пірковіч // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 13-18.
Пічкур, Т.
Стан украинського ринку м`яса і м`ясопродуктів [Текст] / Т. Пічкур, Г. Бандуренко, Д. Засєкін // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 46-53.
Притульська, Н.
До проблеми класифікації харчових продуктів для спортсменів [Текст] / Н. Притульська, О. Хробатенко, Є. Бондаренко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 112-121.
Рудавська, Г.
Споживні властивості сметанно-рослинних соусів [Текст] / Г. Рудавська, О. Жукевич // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 126-134.
Собко, А.
Раціон харчування туристських груп школярів 11-14 років [Текст] / А. Собко // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 156-162.
Чепель, Н.
Удосконалення технології бальзамів антиоксидантного та протимікробного спрямування [Текст] / Н. Чепель // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 74-82.
Черевко, О.
Термічно оборотний процес розморожування напівфабрикатів [Текст] / О. Черевко, А. Одарченко, Т. Карбівнича // Товари і ринки. – Київ : КНТЕУ, 2011. – № 2 (12). – С. 82-89.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Бібліографічний відділ
1
1
Читальний зал
5
5
Статистика використання: Видач: 59
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'