Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 9 (82). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 372,90.
Додати до списку
Складові частини документа:
Как продлить жизнь хлебу [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 9 (82). – С. 36-42.
Какие же пищевые добавки наилучше увеличивают срок хранения мучных кондитерских изделий [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 9 (82). – С. 12-13.
Горбань, Н.
Ох, уж эти сэндвичи... [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 9 (82). – C. 43-46.
Горбань, Н.
Технологические секреты производства слоенных изделий [Текст] / Н. Горбань // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 9 (82). – С. 24-27.
Гула, П.
Унифицированная рецептура для овсяного печенья [Текст] / П. Гула // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 9 (82). – С. 28-30.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 25
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'