Електронний каталог

556
Т50          Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Є.В. Тищенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 416/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 62 c. – 16,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0517 "Харчова промисловість та переробка с.-г. продуктів", напрям підготовки 051701 "Харчові технології та інженерія"


ББК Л80-9

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 46





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'