Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 5 (115). – Київ : Библиотека КНТЕУ, 2011. – журнал. – 347,40.
Додати до списку
Складові частини документа:
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 5 (115). – С. 20-23. – (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011).
Козак, В. Л.
Особенности ветеринарно-санитарной экспертизы и оценки качества говяжьей печени [Текст] / В. Л. Козак, Д. А. Барабанов // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 5 (115). – С. 37-38.
Тищенко, В. І.
Використання білково-мінерального комплексу у виробництві м`ясопродуктів [Текст] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 5 (115). – С. 10-11.
Цибульская, С. А.
История страусоводства [Текст] / С. А. Цибульская // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 5 (115). – С. 28-30.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'