Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 6 (79). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 513,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
Интересные подходы к приготовлению разных хлебов в разных странах мира [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – С. 35-40.
Григоренко, Н.
Натуральный цукрозамінник із цукрового сорго [Текст] / Н. Григоренко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – С. 3-5.
Копьяк, Н.
Польза и ценность хлеба [Текст] / Н. Копьяк // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – С. 33-34.
Наливайко, Н.
Бездрожжевой хлеб: полезнее ли он обічного? [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – С. 43-44.
Наливайко, Н.
Оцінимо різні сорти борошна для домашньої кулінарії [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 6 (79). – C. 44-45.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 26
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'