Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 5 (78). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 513,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
Какие же основные пищевые добавки используют хлебопеки России [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 5 (78). – С. 22-23.
Поговорим о пищевой ценности хлеба с муки разных сортов [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 5 (78). – С. 40-43.
Правда и миф о дрожжевом хлебе [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 5 (78). – C. 44-46.
Наливайко, Н.
Картофельный хлеб на дрожжах и закваске [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 5 (78). – С. 35-36.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'