Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Ш96
Шумило, Г. І.
Технологія приготування їжі [Текст]
[Текст] : навч.посіб. для студ. навч.закл. І-ІІ рівнів акредитації / Г. І. Шумило. – Київ : Кондор, 2006. – 505 с. – Бібліогр.: с. 504. – 53,00.
ISBN 966-8251-06-7
ББК Л991я73+Л992я73
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Х/хімічна технологія
Каталог книг/Т/технологія приготування їжі
Каталог книг/Т/технологія громадського харчування
Каталог книг/С/спеціальна кулінарія
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування
Каталог книг/Н/навчальні видання з питань громадського харчування для вищої школи
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'