Електронний каталог

213
І-74          Інформаційні технології та системи [Текст] : програма курсу / уклад. І.А.Терейковський; Каф. інформ. технологій та систем. – 632/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 9 c. – 1,75.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 6.09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс", та напрям підготовки "Менеджмент", професійнне спрямування 6.005020102 "Менеджмент організацій" варіативних компонент: 6.0050200.02 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", 6.0050200.04 "Менеджмент туристичної індустрії"


ББК З.973.202

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'