Електронний каталог

214
І-74          Інформаційні технології та системи [Текст] : робоча програма / уклад. І.А. Терейковський; Каф. інформ. технологій та систем. – 631/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 13 c. – 2,45.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрям підготовки "Харчова технологія та інженерія" професійне спрямування 06.091711 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс", та напрям підготовки "Менеджмент", професійнне спрямування 6.050201 "Менеджмент організацій", спеціалізації: 6.05020102 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу", 6.05020104 "Менеджмент туристичної індустрії"


ББК З.973.202

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'