Електронний каталог

103
М54          Методичні вказівки до самостійної роботи з курсу "Неорганічна та аналітична хімія" розділ "Координаційні сполуки" [Текст] : для студентів першого курсу спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. П.В. Федоренко, Н.І. Ісаєнко; Каф. хімії. – 465/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 55 с. – 5,56.


ББК Г1+Г4

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 19





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'