Електронний каталог

222
Т38          Технологія кондитерських виробництв [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів нарпяму підготовки "Харчова технологія і інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6.091711.0 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. В.В. Дорохович; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 1005/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 21 с. – 6,47.


ББК Л86

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 5





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'