Електронний каталог

221
О-64          Організація виробництва і обслуговування в закладах ресторанного господарства [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студ. напряму підготовки "Торгівля" профес. спрямування 6.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад.: Т.Є. Литвиненко, О.В. Шевченко, І.В. Антонюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 1093/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 47 с. – 5,14.


ББК У424.14+У424.0-64+У424.0-803

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'