Електронний каталог

59
О-75          Основи роботи в AutoCAD [Текст] : методичні вказівки та індивідуальні завдання для виконання лабораторних робіт / уклад.: В.Я. Рассамакін, Я.М. Степанова, О.В. Криворучко; Каф. економічної кібернетики. – 486/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 39 c. – 4,02.

   Для студентів ОКР підготовки "бакалавр" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 091711 "Технологія харчування" спеціалізації 01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК З.973.26-018.2

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'