Електронний каталог

150
Т36          Тести для контролю знань з курсу "Організація виробництва і обслуговування у закладах (підприємствах) громадського харчування" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів і послуг" денної форми навчання / уклад. Т.Є.Литвиненко; Каф. технології та організації громадського харчування. – 214/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 63 с. – 6,17.


ББК У424.14+У424.0-64+У424.0-803+Ч481.28

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'