Електронний каталог

190
М54          Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із дисципліни "Технологія продукції мінівиробництв" [Текст] : для студентів спеціальностей 6.091711, 7.091711 "Технологія харчування", 6.050201, 7.050201 "Менеджмент організацій" / уклад.: В.В. Дорохович, О.В. Шевченко; Каф. технології і організації ресторанного господарвства. – 942/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 23 с. – 3,23.


ББК Л99+Л80-1

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'