Електронний каталог

224
У67          Управління підприємством [Текст] : методичні рекомендації до виконання дипломного проекту / Уклад.С.І.Бай; Каф. менеджменту. – 1111/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 59c. – 4,64.

   Напрям підготовки 0907 "Харчова технологія та інженерія", спеціалізація 091711.01"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс", освітньо-кваліфікаційних рівнів підготовки "спеціаліст" і "магістр" усіх форм навчання


ББК У290-21+Ч481.286

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 9





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'