Електронний каталог

554
О-64          Організація і технологія інспектування [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 112/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 30 c. – 12,00.

   ОКР "магістр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", спеціальність 050303 "Експертиза товарів та послуг"


ББК У9(4Укр)421.20-803.48

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 7





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'