Електронний каталог

206
Е45          Економіка готельного та ресторанного господарства [Текст] : Методичні рекомендації до виконання курсових робіт із дисципліни для студентів напряму "Менеджмент" спеціальності "Менеджмент організацій" спеціалізації "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу; уклад. В.Г.Міска, О.О.Каролоп, С.П.Гаврилюк. – 677/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 c. – 11,22.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "спеціаліст" і "магістр"


ББК У441

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 9





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'