Електронний каталог

205
М54          Методичні вказівки і тематика курсових робіт з дисципліни "Менеджмент підприємств готельного та ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів усіх форм навчання / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В.Мельниченко, В.В. Білик, Г.Т.П`ятницька. – 670/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 10 c. – 7,93.

   Професійне спрямування 6.050200 "Менеджмент організацій" варіативна компонента 6.050200.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу"


ББК У441.0-21+Ч481.286

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 18





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'