Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 3 (113). – Київ : Библиотека КНТЕУ, 2011. – журнал. – 347,40.
Додати до списку
Складові частини документа:
Чем выше технология - тем выше риск :[генетически модифицированные продукты (ГМП)] [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 3 (113). – С. 18-19.
Бабков, М. і.
Дослідження процесу підморожування і холодильного зберегання кільки черноморської [Текст] / М. і. Бабков, О. С. Тітлов, С. М. Кудашев // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 3 (113). – С. 14-17.
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 3 (113). – C. 24-27.
Баль-Прилипко, Л. В.
Сучасні способи інтенсифікації посолу м`ясної сировини [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, М. Ф. Перехейда // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 3 (113). – С. 12-13.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 22
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'