Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
11424
Мясное дело
[Текст]. № 2 (112). – Київ : Библиотека КНТЕУ, 2011. – журнал. – 347,40.
Додати до списку
Складові частини документа:
Рынок мяса и мясных продуктов Украины [Текст] // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 2 (112). – С. 18-27.
Баль-Прилипко, Л. В.
Вдосконалення використання жировмісної сировини при виробництві колбасних виробів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 2 (112). – С. 12-13.
Баль-Прилипко, Л. В.
Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело. – Київ, 2011. – № 2 (112). – С. 36-37.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 21
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'