Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 3 (76). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 513,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
Драгилев, А.
Об основном и дополнительном сырье для кондитерских изделий [Текст] / А. Драгилев, М. Лурье // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 3 (76). – С. 39-42.
Дубинин, В.
Методы оценки качества шоколада [Текст] / В. Дубинин // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 3 (76). – С. 22-24.
Капрельянц, Л.
За допомогою біотехнології зернопродуктів [Текст] / Л. Капрельянц // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 3 (76). – C. 45-46.
Наливайко, Н.
Макороны изобрели очень давно. Поэтому точно установить место и время этого открытия невозможно [Текст] / Н. Наливайко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 3 (76). – С. 25-30.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 37
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'