Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
14726
Хлібопекарська і кондитерська промисловість
[Текст]. № 1 (74). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2011. – журнал. – 513,30.
Додати до списку
Складові частини документа:
История выпечки хлеба в монастырях [Текст] // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 1 (74). – С. 48-49.
Гула, П.
Поговорим о мармеладе, монпасье, марцыпанах и грильяже [Текст] / П. Гула // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 1 (74). – C. 3-4.
Дорохович, В.
Фруктоза имеет наибольшую сладость среди заменителей сахара [Текст] / В. Дорохович // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 1 (74). – С. 38-39.
Шматченко, И.
Ароматизаторы хлебобулочных изделий. Эссенции, пряности и приправы [Текст] / И. Шматченко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2011. – № 1 (74). – С. 30.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 29
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'