Електронний каталог

542
Т50          Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи / авт. Ю.П. Павлюченко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 687/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 12,00.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", напрями підготовки 050310 "Товарознавство та торговельне підприємництво"


ББК Л92-9

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 27 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'