Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л95
П85
Прядко, О. А.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст]
[Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Прядко О. А. ; 05.18.15-товарознавство. – Луцьк : ЛНТУ, 2010. – 21с.
УДК 637.354
ББК Л958+Л95-9
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Т/товарознавство молока та молочних продуктів
Каталог книг/С/сироробне виробництво
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'