Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С23
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий
[Текст] : Нормативная документация для предприятий общественного питания / Сост.Румянцев А.В. – М. : Дело и Сервис, 1998. – 864с. – 156.30.
ISBN 5-8018-0019-0
ББК Л997
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
8
8
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/С/супи
Каталог книг/Н/напої
Каталог книг/Х/холодні блюда і закуски
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/Р/рецепти кулінарних виробів
Каталог книг/Г/гарячі другі страви
Каталог книг/Г/гарнір
Каталог книг/С/соуси
Каталог книг/С/солодкі страви
Каталог книг/Ф/фарш
Каталог книг/Р/розрахунки витрат сировини
Каталог книг/Д/домашня кулінарія
Статистика використання: Видач: 35
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'