Електронний каталог

536
Х22          Харчова хімія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчов. продуктів. – 148/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 46 c. – 12,50.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК Л80-1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 91 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'