Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
12230
Харчова і переробна промисловість
[Текст]. № 2 (366). – Київ : Библиотека КНТЭУ, 2010. – журнал. – 331,50.
Додати до списку
Складові частини документа:
Костенко, Є.
Комплексоутворення плюмбуму (ii) з метіоніном [Текст] / Є. Костенко, Г. Біла, В. та ін. Ковбаса // Харчова і переробна промисловість. – Київ, 2010. – № 2 (366). – С. 26-28.
Мукоїд, Р.
Овес голозерний - сировина для лікувально-дієтичних продуктів [Текст] / Р. Мукоїд, Н. Эмельянова, А. та ін. Українець // Харчова і переробна промисловість. – Київ, 2010. – № 2 (366). – С. 24-25.
Столярчук, В.
Ламкість борошняних кондітерськихї виробіва [Текст] / В. Столярчук, Н. Шаповал, М. Дорохіна // Харчова і переробна промисловість. – Київ, 2010. – № 2 (366). – С. 29-30.
Усатенко, Н.
Система простежуваності як запорука безпечності харчових продуктів [Текст] / Н. Усатенко, Ю. Охрименко, Т. та ін. Свириденко // Харчова і переробна промисловість. – Київ, 2010. – № 2 (366). – С. 4-6.
Усатюк, С.
Вміст жиророзчитнніх вітамінів у перепелиних яйцях та продуктіх їх переробки [Текст] / С. Усатюк, Т. Королюк, О. та ін. Луценко // Харчова і переробна промисловість. – Київ, 2010. – № 2 (366). – С. 22-23.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'