Електронний каталог

257
О-64          Організація ресторанного господарства [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до виконання курсових робіт / авт. Т.Є. Литвиненко, О.В. Кандалей; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 3/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 34 c. – 10,51.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК У9(4Укр)424.1+Ч481.286

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 77 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'