Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
С23
Сборник рецептур блюд и кулинарных изделий
[Текст] : Для предприятий общественного питания / Авт.-сост.:А.И.Здобнов,В.А.Цыганенко,М.И.Пересичный. – К. : А.С.К., 1998. – 656с. : илл. – 25.00.
ISBN 966-539-134-8
ББК Л99
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
4
1
Учбовий фонд
216
194
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/Р/рецептури страв
Каталог книг/С/супи
Каталог книг/Х/холодні блюда і закуски
Каталог книг/У/українські страви
Каталог книг/Р/рецептури кулінарних виробів
Каталог книг/Р/рецепти страв
Каталог книг/У/українська кухня
Каталог книг/З/збірник рецептур
Статистика використання: Видач: 3632
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'