Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
23544
Мясное дело
[Текст]. № 12 (98). – Київ : Библиотека КНТЕУ, 2009. – журнал. – 393,84.
Додати до списку
Складові частини документа:
Дьяченко, Д. В.
Соевые белки в мясных продуктах [Текст] / Д. В. Дьяченко // Мясное дело. – Київ, 2009. – № 12 (98). – С. 38-39.
Недашківський, В. М.
Зміни забійних якостей курчат-бройлерів внаслідок дії технологічних факторів [Текст] / В. М. Недашківський, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Мясное дело. – Київ, 2009. – № 12 (98). – С. 34-37.
Цибульская, С. А.
Использование субпродуктов в мясном производстве [Текст] / С. А. Цибульская // Мясное дело. – Київ, 2009. – № 12 (98). – С. 20-23.
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'