Електронний каталог

128
Е50          Електротехніка [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; авт. Н.П. Дроба, Р.П. Романенко. – 833/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 26 c. – 11,76.

    Освітньо-кваліфікаційний рівень "бакалавр", галузь знань 0917 "Харчова технологія та інженерія", напрям підготовки 091711 "Технологія харчування", професійне спрямування 09171101 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс"


ББК З.2

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 18 Завантажень: 6





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'