Електронний каталог

126
О-92          Охорона праці в ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. О.А. Коваль. – 702/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 22 c. – 8,92.

   Освітньо-кваліфікаційний рівень "магістр", напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування"


ББК У9(4Укр)248+У424

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3 Завантажень: 0





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'